BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, September 10, 2009

16 birthday

10.september.2009
genaplah umur saya 16 tahun
sudah besar rupanya
tapi perangai masih macam kanak-kanak
terima kasih kepada mereka yang bagi ucapan
nanti birthday korang
saya wish balik ea
yang dah lepas tu nak buat macam mana

yang wish pukul 12 semalam
1.athira:

ho3..kamoo..wlpn agk awl..tp sy sdh maw tydo dong..so..hepi sweet 16 dear..wishing u all da bez..suda twa kamoo yaa..
pukul 11 lagi da wish!

2.arifuddin:
hapy bufday 2 u!moga panjang umur n murah rezki..hope ceria slalu..love u muaah!
sepatutnye yang ni la first..huhu

3.tengku azwan
salam..Fatin,aku tau mu nntikan saat ni..mgkin mu xsabar2..nset mu mst duk d tgn..ari ni 10 SEPTEMBER 2009,gnap la umur mu 16taun..jd,aku nk ucapkan SLMT ARI JADI..kalu nk sdp bunyi gak..HEPI BIRTHDAY TO YOU 3x..smoga pnjg umur n ceria skmo..jgn maroh sokmo,nati cepat tuo,hua3!..ALLAH SELAMATKAN KAMU 3x..
mesej paling panjang!

4.nadia
epi bezday!!ak arap mum success oweyz!!ak arap mum kkal r ngn puding...hak3..epi bezday my frenz!!!
kelantan+english..hehe

5.shikin
happy birthday darling!!sweet 16~
paling pendek..hehe

6.zairul syafiq
hellop..hepy birthday
tak sangka dia nak wish..huhu

7.sy hrap sy xlmbt wish happy birthday
camne dia taw birthday saya?huhu

*kalau nak ikutkan sume wish sharp pukul 12 tengah malam..

yang wish pagi tadi
1.wan alia
"YA ALLAH,Kau hadiahkanlah cinta dan kasih sygMU dmi memelihara kesejahteraan & kebaikan insan ini krn ku thu hanyaKAU,yg mampu menjaga dirinya lbh baik dr ssiapa pun..pnjgkanlh umurnya dan murahkanlah rezekinya..amin.."HAPPY 16TH BIRTHDAY!!enjoy ur day

2.ainaa
siap bgi hadiah lagi..terima kasih untuk rantai tu!sangat comel

3.nabilah

4.afiqah

5.amni

6.kak mira
atin,epy besday k..mga murah rezeki..bjaya dunia dan akhirat..muuaaah
satu je kiz?hehe

7.kak miza
tin.epy bezday syg..moga2 pnjg umr..bhagia dlm hdup..ngn owg t'syg..hehe..mrah rzeki etk..



dalam frenster:
1.Zairul syaffiq
dua kali dia wish..hehe
2.Wan Zati Hanani


dalam tag:
1.afiq
dua kali jugak..huhu

terima kasih kepada anda semua yang telah memberi ucapan kepada saya
kalau nak wish lagi boleh
selagi belum sampai pukul 12 malam..hehe

2 respon:

nuraimyasmin said...

owh,
happy birthday darling :)

fatin arina said...

thankz akak tomey