BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, September 17, 2009

puas hati?

semalam dengan rela hati
dan tanpa 'paksaan' dari mana-mana pihak
saya 'sign in' akaun friendster dan myspace
pergi ke 'setting' dan menekan
CANCEL ACCOUNT
tiada perasaan sedih ataupun kesal
biasa sahaja
dan setakat ini tidak terlintas lagi
untuk membuat akaun baru
puncanya?
bukan kerana sudah bosan
tetapi sudah letih mendengar
ayat-ayat 'manis' yang diutarakan
"nak buat macam mana..dia ada friendster"
"result turun?tu la selalu sangat main friendster.."
"kita buzy..mana ada masa nak buat friendster..bukan macam dia"
"bez la orang ada friendster..ramai kawan.."
alahai
memang betul-betul tak faham
apa kaitan friendster dengan curang??
"ok lah nanti delete.."
"kenapa nak delete?x payahla..nanti boring pulak..agpun xper ke xder frenster?"
hehe..ayat yang seakan mencabar saya
tapi tidak mengapa
saya langsung tidak kisah
saya dah cancel semua akaun saya
tinggal tagged je yang belum
tapi sudah lama tidak aktif
semalam lepas cancel terus hantar mesej
"da delete da frenster n myspace..jangan sruh delete blog sudah.."
itu lah ceritanya
jadi sekarang ini sudah tiada tempat bersosial
tinggal blog sahaja
tapi mungkin tahun hadapan akan sibuk
jadi tidak ada masa untuk aktif semua itu
(ayat nak sedapkan hati..huhuhuhu)

p/s:nasib baik dia tak ada apa-apa tempat untuk bersosial..kiranya adil dan sakasama sekarang ni..hehe

4 respon:

chotz said...

hahahaha...

comey this entry...actully la, my opinion, ive u wanted to delete all ur virtual social acc, do it for ur self...bukan pasal org lain k...

fatin arina said...

ok
next tyme sye akan cuba bertegas..hehe

niea_nine said...

huhuhu, adik.. delete? akak un dah delete.. tapi buat smule.. wakakakka XP

fatin arina said...

ni kes x insaf2 la ni
hehe
adik try r wat gitu
mau perang woo
huhu